Novosti

Nagrada ELECTOR po prvi će put okruniti najbolje u novoj kategoriji, poznato je i tko sve nastupa na dodjeli

Još samo jedan dan nas dijeli do druge dodjele nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR! U zagrebačkoj Tvornici kulture u tijeku su posljednje pripreme za slavlje na kojem će novinari eminentnih domaćih medija koji prate elektroničku glazbenu scenu okruniti najbolje izvođače 2022. godine po njihovu sudu.

Publiku i struku na samoj će dodjeli zabavljati nominirani DJ-evi, producenti i izvođači, a organizatori su objavili detalje nastupa. Na drugom ELECTORU za DJ pult će stati Koolade, Ivna Ji, Filip Motovunski, Cortex Thrill, Zakorff, Elena Mikac i Tom Bug, a na after-partyju sve okupljene čeka posebna poslastica. Glazbu će puštati nominirani u kategoriji New (S)elector godine - Elena Mikac, Eloc i Lovro Baletić.

Dodjela će se prenositi uživo putem službenog YouTube kanala nagrade ELECTOR, a moći ćete je pratiti na brojnim domaćim portalima.

Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl/EP godine, House singl/EP godine i Bass singl/EP godine kategorije su u kojima će se dodijeliti statua Electora, a bit će proglašen i DJ godine kojeg je odabrala publika. Ove godine otvorena je nova kategorija nagrade, Electronica singl/EP godine, a tko je briljirao u tom polju saznat ćemo vrlo skoro.

U tijeku je glasovanje publike u kategoriji DJ godine! Glasuj za svog favorita OVDJE.

Druga dodjela nagrade ELECTOR održat će se 1. veljače 2023. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko Društvo Skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, a organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici https://nagradaelector.hr/ ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.

 

Nezavisna glazbena novinarska nagrada

Nezavisna glazbena novinarska nagrada